Valborg.

Snart ska jag och Julia dra iväg till brasan. Vi har precis ätit men Julia fick för sig att hon var tvungen att fixa i ordning sig innan. Beräknad tid: 45 min. Haha, jag dör. Jag förstår mig inte ens på folk som det tar mer än tio minuter att sminka sig på morgonen. Ikväll ska jag i alla fall ta en massa fina bilder. See ya!

 

Och juste, jag har blivit finalist som veckans blogg hos http://sofialiljeqvist.blogg.se/. Rösta gärna på mig här!


Imorgon är det fredag, och valborg. Dubbelt upp!

Imorgon mina kära vänner är det valboborg. Känns helt fel. Jag har av någon konstig anledning fått för mig att det är jättelångt tills dess. Valborg är ju egentligen en ganska mysig tradition men har ju typ blivit "krökarhelgen". Haha, få se hur det blir med det. Istället för att stanna hemma med familjen och se några gamla fuktiga trädgrenar brinna upp ska jag och Julia dra till hennes land. Ska bli kul med det bestämdes inte förrän idag så jag fick springa runt som en tok och packa. Hennes land är ju ute i skärgården och då vet man ju aldrig med vädret. Mitt packproblemsvammel är väl egentligen inget ni vill höra om så därför avslutar jag det här inlägget med att säga att jag inte kommer blogga något när jag är hos J. Dels för att jag int orkar släpa med datorn, dels för att jag för lat.



See ya!


Vampire Diaries.

Alltså Vampire Diaires är ju så grymt! Min nya craving. Från början tyckte jag att det var segt och alldeles för likt Twilight. Därför såg jag bara de två första avsnitten.. Men nu har jag börjat kolla igen. Fast jag fattar inte Damon riktigt, han är typ ond och god. Make no sense. Och ikväll kommer nytt avsnitt! :)

 


Om ni vet någon bra sida där man kan se de tidigare avsnitten, kommentera!

Boulevard Of Broken Dreams.

Håller på att lära mig Boulevard Of Broken Dreams på gitarr. Går helt okey. Green Day är kanske inte mitt favoritband men har några låtar so faktiskt är riktigt bra. Tycker bla. Holiday, Wake Me Up When September Ends, American Idiot och 21 guns är bra. Men de flesta är ju lite sönderlyssnade. Kommer ihåg i femman då alla tjejer i klassen skulle lärda sig den här låten, då Green Day var så typ det coolast bandet man visste. Kommer inte ens ihåg om vi uppträdde sedan eller varför vi ens lärde oss den. Haha, känns ju inte alls som det var länge sedan, som om jag fortfarande är densamma. Men ändå är allt så annorlunda. Lustigt alltså..,





Har bakat lite bullar också som jag kan sitta och mumsa på!

I Made It!

För en vecka sedan skrev jag här att jag skulle ha sockerförbud i en vecka. Alltså, jag ska försöka överleva utan sådana saker som kakor, glass och godis. Och gissa vad, jag klarade det! Låter kanske inte som en sådan stor grej, men testa själv då! Visserligen åt jag lite lördagsgott /glass) med J och A. Men en gång är ju ingen gång! 

Så idag ska jag frossa! Hehe, eller så är jag litë realistisk och inser att vi inte har något sött hemma, och inte orkar jag baka heller! Antar att det inte blir något frosseri á la Marie Antoinette...


Push It 2 The Limit.

Ny profilbild! Som alla andra bilder som faktistk ser bra ut på mig är också denna fotad av Annika. Så att det inte blir några oklarheter.


Eclipse-trailern (nya)!

Jag såg precis den nya Eclipse-trailern. Och den är grym! Den förra fick hela filmen att verka lite..., hm.. platt. Som om det inte riktigt hände något i den. Och för alla som läst boken så vet ju ni att det inte rikgit stämmer! Men den nya är ju verkligen tusen gånger bättre. Vill verkligen se Eclipse nu (som det Twilight-fan jag egentligen är). Men måste vänta ända tills i sommar! Det är ju alltid så trist när man vet att filmen är klappad och klar men ändå måste man vänta i månader (!) för att få se den.



Och här är den "gamla".





Visst är den nya grymt mycket bättre!

Sommar, bikini, solglagögon, sol och stråhatt!?

Det är faktistk sjukt snyggt med hatt. Jag tänker typ stranden, bikini, sommar, solglasögen och så en liten söt stråhatt på det. Hittade en snygg på H&M men köpte den inte. Kanske jag skulle gjort det. Fast det är ju egentligen inte en så nödvändig sak. Frågan är om man ens kommer att använda den. Men ack så fin!


Trasigt!

Mina byxor paja imorse. Var dessutom redan sen. !!


Lunch.

Idag är jag lat, det blir samm lunch som till frukost. Fattiga riddare. Men det är ju gott!




Snart ska jag möta upp lyllosen Annika som är på massage. Orättvist.

Min nya drog.

Robyn - Fembot.



I've got some news for you
Fembots (fembots) have feelings too
You split my heart in two
Now what you gonna do

(Once you gone tech you ain't never goin back)
(I'm hi-tech baby)

Fresh out the box the latest model
Generator running on full throttle
can I get a fuel up? hit the bottle
(reboot)
I got a lotta automatic booty applications
Got a C.P.U maxed out sensation
Looking for a joy to man my station
(reboot)
rock-rock the nation
(rock it, baby)

I've got some news for you
Fembot have feelings too
You split my heart in two
Now what ya gonna do
(and scan me)

My system's in mint condition
The power's up on my transistors
Working fine, no glitches
Plug me in and flip some switches
Pull up in dragging position
Pop the hatch and hit ignition
Bbb-burn out, baby
Ready for demolition


My superbrains are binary
Circuitry and mainframe tens-filled here
I'm sipping propane topped with a cherry
(reboot)
In fact i'm a very scientifically advanced hot mama
Artificially discreet no drama
Digitally chic titanium mama
(reboot)
Ring the alarm-a

I've got some news for you (uh uh)
Fembots have feelings too (you know)
you split my heart in two
Now what you gonna do
(here we go)

My system's in mint condition
The power's up on my transistors
Working fine, no glitches
Plug me in and flip some switches
Pull up in dragging position
Pop the hatch and hit ignition
bbb-burn out, baby
Ready for demolition

(Once you gone tech you ain't never goin back)
(Once you gone tech you ain't never goin back)
(Once you gone tech you ain't never goin back)
(Once you gone tech you ain't never goin back)

Once you gone tech you never ever goin back
I got an inter access code upon the back of ma neck
Initiating slut mode of space cadets and dexters
A calculator in my pocket, got you all in check

My system's in mint condition
The power's up on my transistors
Working fine, no glitches
Plug me in and flip some switches
Pull up in dragging position
Pop the hatch and hit ignition
bbb-burn out, baby
Ready for demolition

My system's in mint condition
The power's up on my transistors
Working fine, no glitches
Plug me in and flip some switches
Pull up in dragging position
Pop the hatch and hit ignition
bbb-burn out, baby
Ready for demolition


Så jäkla bra! <3

Idag är jag glad.

Solen skiner, jag har på mig min nya fina tunika och har precis fått en jättefin sminkning och en massa sminktips och kunskap om hudvård. Imorse var jag på Make Up Stores sminkkurs, äntligen. Efter lite strul lyckades jag boka slutligen boka en tid i Vällingby. Hon som "höll kursen" var jättegullig och duktig och sen fick jag lite produkter. Så nu känner jag mig fin!

Jag just nu.





Fick med mig hem (från vänster)

Cleansing Towel
Eye Foam Remover
Nightfall, Svart ögonskugga som jag kommer använda som eyeliner
Sne Ögonpensel
Och Rayban inspirerade solglasögen och kofta från ginatricot.


Lite nytt och fräscht i garderoben.

Idag var jag på Odd Molly utförsäljning innan dansen. Det fanns jättemycket fint och kom hem med tre plagg. En skjortliknande tunika. En myshoodie och en vår/höst jacka. Fast den var från något annat märke jag inte riktigt kände igen.



Jag älskar Odd Mollys små rosetter, de är så söta!


High-School-Year.

Jag har funderat på att ta ett high-school-year i USA. Det verkar ju sjukt kul att åka utomlands ett helt år. Men ändå, ett HELT ÅR! Det är ju en evigehet att inte få sina nära & kära på. Fast det är nog värt det. Det verkar ju så kul. Och så måste man ju välja delstat och om man får och allt. Skulle vara grymt kul i alla fall!




Äpplemos.

Igårkväll gjorde jag äppelmos. Men receptet var lite konstigt, den blev väldigt söt. Men god.




Äppelmos
ca 1 stor burk

10-15 små äpplen (röda är godast)
Vatten
4 dl socker
ev. Atamon

Skala, kärna ur och hack äpplena i tärningar. Koka äpplena i en rymlig kastrull med ca 2 dl vatten tills äpplena kokat sönder till ett mos. Tillsätt mer vatten om det behövs men undvik att det blir för mycket eftersom det mer blir kräm då. Rör om då och då. Tillsätt socker, rör om och låt få ett sista uppkok. Låt svalna och tillsätt ev. atamon. Häll upp i rena glasburkar. Klart!


Wake Up In The Morning Feeling Like A Star.

Yes! Äntligen har jag också skaffat Spotify, haha. Är segare än segast. Spotify premium ingick i mitt mobila bredband för halva priset så varför inte skaffa det då liksom. Har ätit pannkakor till frukost och lyssnar på John Mayer nu. Perfekt start på en studiedag. Ska nog möta upp Julia eller Annika eller nåt sedan också. 



Han är ju så snygg också! 


One Week Without Sweet , Sweet Sugar.

Jag har världes sötsug just nu. Men vi har ju inget sött hemma! Sedan några veckor tillbaks har jag lagt på mig värsta sockerbehovet, är ju sjukt irriterande när man inte har något sött hemma! Och man kan ju inte heller knapra godis varje dag. Nä, nu ska jag sockerförbud i en vecka så jag blir av med sötsuget. Får väl nöja mig med en kopp te om det "krisar". Haha, fast det är ju inte så dumt. Te är ju så gott! Bara jag inte glömmer bort mig och börjar äta en massa godis innan jag kommer på mig. Skulle vara typiskt mig.



Ses om en vecka kära socker!

GRATIS.

Idag fick jag hem en biobiljett från GratisBio. Det är faktiskt väldigt smidigt. Tänkte därför jag tipsa om GratisBio.se Många är ju redan medlemmar där eller känner till sajten, men för er som ännu inte är medlem där så är det bara att reigstrera sig, det är gratis, och börja samla poäng. Det gör man genom lika erbjudanden som att t ex handla på nätet, och andra gratiserbjudanden mm. Även genom att bara logga in får man poäng! 

När man tjänat ihop lite poäng kan man byta in dem mot biobiljetter eller presentkort på en massa butiker såsom H&M, Siba, Ica osv.

Många biobiljetter har jag sparat ihop tack till denna sida, om ni blir medlemmar här genom mig får ni 75 poäng i välkomstpoäng också. See you there!





Pluuuuuug är triiiiiiiiiist!

Det är så jäkla mycket plugg just nu. Och inte enkla saker utan Hk-prov, stor geografiläxa, jobbig engelskaläxa, mattenationella ich viktig spanskaläxa. Det tar ju aldrig slut! Och, hk. Det är ju så himla krävande. Värre än matte. Och sen när blev Hk mer krävande än matte liksom! Gud, vad jag längtar till sommaren och sommarlov nu! Ledigt, ledigt, ledigt!






Today. Right Now.

Sitter jag och leker med min webcam. Hej cp-bild!





Haha, man kan liksom se hur de blir värre och värre...


Visning... igen...

Ikväll är det visning igen. Så därför sitter jag på den här gamla sega datorn på mammas jobb och väntar på att få komma hem. Att inte vara välkommen in i sitt eget hem känns ju underbart. Dessutom är det ju sådär läskigt välstädat och undanplockat nu att det inte riktigt känns som hemma. Som om någon halvvägs redan flyttat in. Allt det där personliga som får en att känna sig så "hemma" är plötsligt borta. Och just nu kanske någon rotar igenom mina grejor eller kommentar hur fult vårat hus är inrett. Haha, förhoppningsvis inte!

Haha, kolla vilka roliga gamla bilder på mig jag hittade på datorn från 07 tror jag.


Make Me Up.



Jag har lusta att skaffa nytt smink, testa nya produkter och använda färgstarka nagellack. Vår, vår, vår!

Pool.

Vi håller på och fylla poolen inför visningen imorgon. Det ser roligt ut. Och så luktar det klor. Men det tycker jag faktiskt luktar ganska gott. Kanske lite skumt men påminner mig om när man var mindre och det bästa man visste var att åka på äventyrsbad. 



Morning fellows!

Idag ska jag spendera dagen i Eriksdalshallen. I typ åtta timmar. För det är Brommagymnasternas årliga våruppvisning. Det ska nog bli kul, men segt. Hela dagen går ju åt! Men våra tjejer är ju så duktiga så.

Nu bjuder jag på läppbilden, funderade på att ha med den i bildprojektet men glömde bort den när jag valde bilder. Ops..,

Update: Fan, det går inte att ladda upp. Får testa senare igen.




FREDAG.

Idag hade jag mina fina nya vita skor. De lös. Eftermiddagen flummades sönder med Ben & Jerry´s nya Penaut Butter Cookie Dough som var jäkligt god. Och med Julia, våra brownies eller något som liknade brownies i alla fall eftersom vi saknade några ingredienser och eftersom Julia vispade sönder smeten och hällde kaffe i den. Sedan hoppade vi studsmatta. Kanske inte världens bästa kompination.., Men det var kuuuuuuul!


Lysande skor!


Julias apsnygga spetskofta!



Vi hade bara mandlar att ha i brownisarna...


Snart har jag dans. Wihoo! Och om bara en månad eller så är Lasse Kühlers årliga dansshow. Gaah! Jag har aldrig vart med på den förut så det måste ju gå bra. Hoppas jag.

PEOPLE.

Såhär blev mitt fotoprojekt, med de sista bilderna. Tema PEOPLE.

1. Närbild


2. Extrem närbild


3. Motljus


4. Centralperspektiv


5. Rörelseoskärpa


6. Fågelperpektiv


7. Grodperspektiv

Sista bilderna klara!

Nu är äntligen sista bilderna till fotoprojektet som ska lämnas in imorgon klara. Utskrivna på fint fotopapper ligger de och väntar på mig. Känns bra! Jag lägger upp den senare, har lite bråttom till träninge nu om jag ska hinna äta!



Laptop + Mobilt Bredband = Kärlek.

Nu kan jag äntligen sitta vid min laptop och göra VAD JAG VILL. Äntligen kan jag surfa på en dator som hänger sig var tredje sekund! Fast det tog nästan en månad att få hem det mobila bredbandet. Det sa max åtta dagar. Lita aldrig på Telia. Men nu är det mitt, MITT!



Jag lagade middag.

Idag lyckades lagade jag en couscoussallad med kyckling och sweetchilisås till. Gott och fräscht!





Idag var en bra dag. Egentligen det hände inte något speciellt. Det är lite svårt att beskriva men vissa dagar är bara bättre än andra. Idag var en sådan dag. Hur har er dag varit?

Helt slut.

Att åka och handla på Stadium en tisdagskväll med familjen gör en mer trött än man kan tro. Jag är helt slut! Men det var det värt jag fick två par nya skor. Visserligen bara löparskor och ett par vita tygskor, men ändå. Och bara för det har jag massor att plugga nu. Stackars mig!



Den som kan gissa vad bilden föreställer vinner något, typ en kram! Hahah, eller inte. Jag är dessutom pank så det är väl äran man får vinna då.

/Rebecca


Next, dance.

Idag hoppade jag studsmatta för första gången iår. Att hoppa studsmatta får mig verkligen att tänka på sommar. Det ska ju vara bra träning också...



Nu ska jag strax iväg på dansen. Vi har verkligen inte bra träningstid. Halv nio börjar våran träning! Fast den är inte så lång i alla fall.

Happy Monday!

Idag är jag så pass vårig att jag har på mig en jeansjacka. Och fastän det har varit  skola idag tänker jag inte deppa. Fastän nästa helg är helt fullbokad och kommer bli jättetråkig ska jag vara glad. För idag är det vår! Och solen skiner! ;)






Saker-jag-vill-ha!



Nu har jag sett "Anna Anka Söker Assistent" för första gången. Herregud, man skäms ju typ över att vara svensk när man ser det. Hon lägger in engelska uttryck som slang när hon snackar svenska så att det låter riktigt dåligt. Och vad är det för fel på alla människor som är med i programmet. Han som heter Magnus är nog den mest irriterande personen någonsin. Jag hoppas innerligt att inga utländska männsikor ser det här för då skulle jag nog skämmas ihjäl. Som när Blondiebimbon och Tyra interjuvade Adam Lambert i deras webb-show. Det var också helt fel. De satt typ och fnittrade och var verkligen pinsamt oprofessionella.

Fast man ska nog inte klaga, det är ju underhållning..

Söndagsångest.

Imorgon är det skola. Jag är inte klar med mitt bildprojekt, snart har vi nationella i matte. Imorgon är det skola. Panik!

 

Sushi-night!



Hemgjord sushi is the shit! 
= äta hur mycket man vill.

Ben & Jerry´s och Iron Man är också bra.

How I Make My MakeUp.

Imorgon ska jag på sminkkursen! Ska bli skitkul, ska fråga om jag kan få lära mig att tona tåv ögonskuggor. Sådär snyggt som man alltid ser på tv eller när folk blivit stylade. Det kan man ju ha både dag och kväll   t ex en snygg sotning eller ha två olika nyanser av en färg. Vanligtvis sminkar jag nästan bara ögonen, med kajal, mascara och ögonskugga. Då blir det ju lite kul med nya ideér. Även om det är skönt att ha en vardagsmakeup som man alltid har så tröttnar man ju lite. Dessutom får man ju välja ut produkter, ska nog införskaffa i nya penslar och ett rouge.



Ikväll blir det sushi-kväll! Lägger upp bilder senare!


Kick-Ass!

Igår såg jag och J Kick-Ass. Den var grym! Men det var sjukt mycket mer blod än jag hade trott. Blev lite chockad. Egentligen tycker jag att en massa människor som dör så att det sprutar blod är rätt meninglös underhållning, men Kick-Ass var nog ett undantag. Ett måste-se!


Nytt.

Jag har gjort om lite på bloggen, bl a fixat ny header. Hoppas ni gillar det!

Strawberries!

Nu har de börjat sälja jordgubbar till sommarpriser såg jag idag. Det tycker jag är skitbra förjordgubbar är ju så jäkla fräscht och gott. Mmm!



- gamla bilder

Nu ska jag kolla på Batman Begins och sörja över att jag är så dum! Miss my little friend!

Kiwimarmelad, recept!

Här är receptet på kiwimarmeladen, från Linnéas Skafferi.

2 små burkar kiwimarmelad

500 g kiwi (ca 6 stycken)
250 g syltsocker

Skala kiwin och skär dem i små bitar. Mät upp socker och kiwi och lägg dem i en kastrull, mosa kiwin lätt med en gaffel. Låt kok upp och koka i ca 7-10 minuter. Skumma av marmeladen undertiden som den kokar. Ha upp på väl rengjorda burkar och sätt på locket direkt.

/Rebecca


Frukost och kiwimarmelad.

Igårkväll gjorde jag kiwimarmelad. Lite annorlunda men gott.



Nu. Frukost!


All Of A Sudden.

Helt plötsligt blev jag sjukt sugen på en kopp te med skummad mjölk. Eller ångvispad. Eller vad det nu heter. Därför var jag ju tvungen att göra en kopp grönt te med ångvispad mjölk. Eller vad det nu heter. Vad är egentligen skillnaden? Om någon har ett vettigt svar, lämna gärna en kommentar! 



Mmm.. TE!
Jag är nog halvt beroende av te. Det finns ju inget mysigare och godare. Jag dricker minst två koppar om dagen, ofta fler. Vi har typ femton olika tesmaker hemma hos oss också. Det gör det ännu roligare att dricka te. Annars är det smart med te på kvällar då man är lite sötsugen men inte orkar proppa i sig ett halvt kilo godis.



Thursday.

Äntligen hemma! I eftermiddags var jag inne i stan med mami och köpte lite saker man alltid behöver. Då såg jag en väggklocka jag bara måste ha. Med den och en massa annat tungt var jag tvungen att släpa hem mig själv kånkandes på allt. Var sådär pinsamt jobbigt, som när man är på tunnelbanan och folk typ handlat ny möblering på Ikea, man ser bara en massa kartonger. Men det var det värt. Nu sitter jag här och knaprar gojibär, mums!

My new wall-watch!




I Gotta Have It!


UPP.

Lite tidigare idag såg jag Upp. Den var så mysig! Jag håller till och med att se om den nu. Den hade humor, scener man blev alldeles sorgsen av och var verkligen inte som jag trodde. Karaktärerna är också klockrena, realistiska. De är inte supermänniskor som alltid är moraliska och tänker på andras bästa. Utan lite egoistiska och själviska. Som alla är i verkligeheten. Om man inte sett den så borde man verkligen. Perfekt någon dag man är lite halvslö med ett paket glass.





Sukiyakilax.

Till middag gjorde jag Sukiyakilax, det var jättegott! Ibland är det kul att testa något nytt. Alltid när jag ska laga mat brukar jag alltid försöka laga något man inte ätit förut. Fast jag lagar ju bara mat ungefär en gång i veckan så det är det lätt rätt att vara kreativ. Brukar ni laga mat ofta, och om, lagar ni nya rätter eller samma gamla vanliga? :)



Besöksrekord.

Igår hade jag besöksrekord, vad trevligt! Kan bero på att jag jag satt vid datorn några timmar för mycket igår. Men kul i alla fall. Hej på er!





All The Right Moves.

Skit! Man var ju tvungen att boka flera dagar i förväg om man ville gå på en av Make Up Store's kurser. Och inte fattade jag det heller. Så nu måste jag vänta ända tills Söndag innan jag kan få min sminkning.

Nu ska jag tröstäta pizza till frukost. Mums!





Bring It On,

Idag såg jag och Julia den senaste Bring it on filmen. Den var verkligen pinsamt dålig. Vi satt typ och skruvade oss, halvt om halvt vred oss i skratt för hur dålig den blivit. För bara några år sedan när såg jag den första filmen tyckte jag den var grym!  Vad har hänt? Då blev man så peppad och ville bara upp cheera (eller vad det nu heter)  och nu var jag bara glad att den är över... Hm, är det sämre filmer eller jag som blivit äldre och tröttnat..,




NU


What have happen!?

Old Times Makes Me Remember.

Imorgon blir det sminkkurs! Ska bli skitkul. Idag cyklade jag för första gången. Det är ju så härligt att cykla, sen har jag också en cykel jag verkligen gillar också. Nu på eftermiddagen körde jag och Julia lite tennis. Det gick väl sådär vi flummade mest. Men det var kul! Jag har gått på tennis i några år när jag bar mindre men sedan tröttnade jag och sluta. Men någon gång ibland är det faktisk roligt. Hm, jag som sagt. Var ganska mycket flum. Har typ femtio sådana här bilder till. Alla lika suddiga..,




Tuesday,

Tjo! Jag har kommit på att jag har fått en sminkning i födelsedagspresent på Make Up Store som jag fortfarande inte har använt. Perfekt att ta nu pål lovet. Idag ska jag träffa Julia, hon kanske vill hänga med. Hahah, eller inte.

 
/Loove Rebecca

Early Morning.

God Morgon! Nu har jag varit vaken i en timma, det jobbiga med lov är att man sover för länge och då blir i alla fall jag jättetrött. Och när det är skola och man sover för lite blir man på något konstigt sätt jättepigg. Därför var jag tvungen att masa mig upp vid nio. Annars skulle jag väl gå runt som sengångare hela dagen..

Nog om det, över lovet har vi bara en läxa. Vi ska komponera ett bildprojekt och hittils har jag fem av sju bilder klara. Enjoy!

Närbild.


Centralperspektiv.


Motljus.


Rörelseoskärpa.


Extrem närbild.


De sista två är grod- och fågelperspektiv och jag har verkligen ingen aning om hur jag ska göra! Hmm, får tänka på det.


Systemkamera i sommar!

Till i sommar då jag ska på språkresa ska jag definitivt skaffa en systemkamera! Vi ska vara i London två dagar och besöka en massa platser. Det är så tråkigt om man inte kan ta fina bilder. Om det är någon som har några tips på en bra systemkamera, så lägg en kommentar. Längtar, längtar, längtar!


Glass i stora lass,

Jag är typ beroende av glass. Det är så jäkla gott! Det bästa som finns är ju att ha en Ben & Jerry´s helt för sig själv. Och oavsett om man mår illa eller inte trycker man i sig den. Synd att den är så dyr.., En Ben & Jerry´s och en kopp te kan förgylla vilken kväll som helst. Har precis vart hos Farmor och Farfar och då fick vi himmelskt god hemgjord hallonglass! Och hemma har vi bara äcklig pinnglass. Glass, glass, glass.



Inspiration.

Nyduschad efter att varit ute och joggat, härligt väder, helgfrukost och mysig söndagsförmiddag med ELLE. I eftermiddag blir det fika med Josefine och henns familj. Och såklart, en veckas påsklov framför en. Ibland är allt rätt skönt. 


Up-town-girl.


Rösta på mig!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Glad Påsk!

Glad påsk på er alla!


Vi brukar alltid fira påsken hos oss så släkten får dra sina feta bakar hit och äta påskmat. Ska bli jättemysigt, påsken är nog min favorithögtid efter julen. Hoppas ni har det bra!


Afternoon-tea,

I eftermiddags mötte jag upp Petronella, min gamla dagiskompis, i stan. Det var jättemysigt och vi har helt omedvetet bokat in oss på samma språkresa. Haha, världen är liten. Väl i stan strosade vi runt i Gamla Stan och tog en kopp te på ett café.


Don´t touch me!

Ni vet den där känslan av att någon har rotat bland dina saker. Det syns inte, bara en känsla. Ett plagg som inte riktigt låg som förut, saker är ställda på ett sätt som inte känns bekant. Precis så kände jag när jag kom hem idag. Som om någon rört och känt på alla saker i hela huset och sedan inte ställt tillbaks det som det stod innan. Sen kom jag på mäklaren som ska sälja vårt hus har anlitat en fotograf för att fotografera huset idag till visningen eller broschyren eller var det nu var. Haha, där ser man!

Igårkväll.

Igår sov jag hos Julia, hennes kompis Åsa var också där. Det var mysigt. Julia gjorde fixade glass med någon läskigt stark chokladsås. Det var faktiskt gott. Sen såg vi en film och drack lite coco-coca-cola. Filmen var underbar! Helt klart fem glada gubbar av fem.



American Appareal

Vet ni vad? Idag såg jag för första gången ett rikigt vårtecken. Snödroppar! Nu känns det som att det verkligen börjar bli vår. Så skönt så.



Det blev lite shopping och fika också.



Parfym från Escada Ocean Lounge
Magtee och svarta trikåshorts från American Appareal



Happy Day!

Äntligen påsklov! Nu ska jag bara slappa och äta påskgodis. Idag så bokade jag också språkresan. Jag velade mellan Malta och Englad tidigare. Men det blev England. Tror det kommer bli skitkul. Vi, jag och Molly kommer åka till Torquay i tre veckor. Det är typ Britternas sommardestination, och det finns palmer där också. Längtar...


RSS 2.0