NY.

Jag har fortfarande inte förstått att imorgon åker jag till New York. Fatta! Är ju helt sjukt! Ska bli så himla kul. Vi ska se Mamma Mia på Broadway, shoppa på Avenyerna, strosa i Soho, äta hotellfrukost  på Manhattan, virra omkring på Times Square, stå högst upp på Empire State Building, surpla nudelsoppa i China Town, hälsa på Frihetsguinnan och FOTA som tusan! 

Väskan står packad och resan är bokad. Halv åtta imorgon kommer taxin. Är så taggad! Kommer inte blogga när jag är där men har säkerligen en massa härliga bilder att bjuda på när jag kommer hem.


Bildkälla

Bildkälla

Bildkälla


Saturday.

Här kommer lite sena bilder. Kommer upp efter påtryck.


Black And Gold.

Har inte hunnit blogga för vi har haft så mycket plugg att göra. Jag satt hela eftermiddagen och hela kvällen igår och bara pluggade. Och nästa vecka har börjar alla jobbiga prov. Men eftersom jag valde dans som estetiskt val så har vi fått i uppgift att lära oss en del ur en koreografi och sedan bygga på den med eget material i samma stil. Hur coolt vore det inte att lära sig den här dansen då?



Älskar koreografin, låten, kläderna, ja allt!


Not Today.

Äntligen är baskurshelvetet över! En och en halv helg har jag slösat bort på denna kurs. Och två träningar har jag missat. Men jag fick i alla fall ett diplom. 

Nu har jag bara fem läxor att göra, alla lika jobbiga. Egentligen skulle jag bara vilja äta glass, dricka te och slöa framför tvn. Synd bara att jag saknar, glass, tid och tv..

Men te har jag i alla fall!






 


Koh Phangan.

I helgen är det bara jag, mami och syrran som är hemma så vi ska äta på Koh Phangan ikväll, om ni inte varit där så måste ni gå dit. Resturangen är inspirerad av Thailand och har otroligt god thailändsk mat. Inredningen är så häftig, det känns som om man sitter utomhus på kvällen i Thailand vid någon strand mysig hola-hola strand. En upplevelse att bara gå dit. Förra gången vi gick dit blev det "åskväder" då alla lampor släcktes och det mullrade ett tag. Var jättemysigt!


Jag



Teenage Dream.


Bildkälla.

När ska Gossip Girl börja egentligen. Det blir lite tomt utan Blair Waldorf och alla de andra. Kom tillbaks snart!

Idag ska jag äntligen köpa en Ipodhögtalare, min förra försvann (läs; blev stulen)  i våras...

FRUKOST!

Idag har vi sovmorgon så då passar jag på med fattiga riddare! Det är ju så jäkla gott. Och lite roligt med variation, man tröttnar ju så lätt på att äta samma gamla smörgåsar och äta samma gamla müsli efter ett tag.


Gympa,

Ikväll blir det första gympaträningen för terminen. Känner mig taggad efter att haft på ledardagar, gått baskursen och haft ett långt sommarlov att ladda upp på. Saknar faktiskt gympan lite då och då. Trampett och när man väl satte ett varv på tumbling var det ju så härligt. Och fristående var alltid roligt. Men jag får ju gå på dans i alla fall.




HAHA.

Jag skrattar sönder mig själv. En bild säger mer än tusen år. Jag och Matilda.



Karikatyrer är ju så himla roligt. Detta är jag och Matilda för ett år sedan när vi var i Barcelona på Las Ramblas. Det var inte särskilt dyrt heller. Nästa gång jag åker utomlands ska jag definitivt göra en till.

Puss, puss.

Goddagens! Idag var jag i skolan som vanligt. Största händelsen var att vi hade skolfotografering. Vi fick se bilden lite snabbt och den blev helt okey. Fast jag tror den lilla bilden blev lite finare än klassfotot, som vanligt alltså. Jag hade på mig mina nya kilklackar från H&M så jag blev så lång att jag fick stå upp längs bak (!)

Efterår mötte jag upp Petronella, vi gick och fikade på Saturnus. Var nytt för mig, men jättemysigt. Och de hade, enorma bullar som vi delade på. Det är så mysigt att fika och bara sitta och prata. Man får ur sig så mycket över en kopp te och en liten kaka.

Fika i England. BÄSTA fikan någonsin var ju i England då man fick en liten tekanna stället bara för en ynka kopp. Om man då är som jag och älskar att dricka te litervis var det underbart.



Chilipasta.

Lunch! Shit, vad jag var hungrig. Vi fick ju ingen mat på konfirmationsträffen så jag hade knappt ätit någon frukost. Eftersom jag ät lite lagom lat idag så blev det chilipasta. Lätt och perfekt när man inte orkar. Allt som behovs är nykokt pasta som man blandar ihop med sweet chili sauce och så lite parmesan på det.


Första konfirmationsträffen!

Idag ska jag träffa mina konfirmander för första gången! Det ska bli skitkul. Taggad! I år kommer de ändå att vara två år mindre. Två år! Känns ju inte som så mycket men när man tänker efter så är det ändå ganska stor skillnad. De har de precis börjat åttan. De har inte ens fått betyg än. Liksom, mitt liv började typ när man fick betyg! Jag kan knappt komma ihåg när man inte hade betyg eller berg av läxor som skullte göras.


Från min konfirmation för ett och ett halvt år sedan. Att konfirmera mig var ju typ det bästa jag gjort.

Röda Läppar Idag.

Gårdagen var trevlig. Vi åkte ut i en rund båta och mätte lika olika saker i vattnet. Sedan fick vi ta på oss vadarbyxor som var som gummistövlar och byxor i ett. Så letade vi fiskar och annat i vattnet. Det var faktiskt roligt. Man såg ju också lite halvroligt ut i vadarbyxorna och med vattenteleskopet som liksom flöt på ytan.

Idag har jag jobbat lite i mina föräldrars butik. Det är faktiskt ganska roligt. Man står i kassan och knappar lite. Ska träffa Julia och plugga lite strax. Vi har så mycket läxor hela tiden att jag knappt hinner med. Matten är nästan värst för när man inte vet hur man ska lösa talet är man ju helt körd. Och det går så fort hela tiden. Ändå säger alla att Matte A bara är repetion och att det blir svårt först i Matte B och vidare. Får hoppas att det inte stämmer nu bara!


Here Comes The Sun.

Igår verkade det som jag hade någon otur när det gäller tunnelbanan och spårvagnen. Allt bara tabbade sig hela tiden. Det hela började när jag var på väg hem. Då åker jag en station för långt. Sedan ska jag åka till träningen. Går ända till språvagnen men känner att något känns fel. När jag kollar på klockan ser jag ju att jag är en timme tidig så det är bara att vända hem igen. En timme senare är jag på väg igen, ska precis hoppa på bussen i Vällingby då våran huvudtränare ringer och säger att nej, nej idag är det ingen träning. Gissa om jag inte blev irriterad! Så det var ju bara att vända hem igen. Vet inte riktigt om jag vågar åka någon mer tunnelbana idag nu, för det verkar som om allt bara ändras eller blir fel då. Haha, men det var ju inte så farligt egentligen för jag var skulle ju ändå fira Sophia då hon fyllde år igår. Sen så har jag ett liiiiten läxhög också... (men det är ju bara som vanligt.)


Bildkälla








Östersjöprojekt. NNB10

Idag ska vi ut till Björnö naturreservatet. Vi ska se hur östersjön mår och lite sånt. Tror det kommer bli jättemysigt vi ska åka ut med någon liten båt och man kan grilla lite lättare. Såklart tar jag med mig min fina lila kamera så att jag kan ta en massa fina bilder. Jag blev precis klar med min lunchmatsäck. Pannkakor och italienska mackor. Längtar redan till lunchen nu!



Italienska mackor med parma, mozzarella, ruccola och tomat.



Tårta ikväll!

Har inte hunnit sätta mig vid datorn på flera dagar så det har inte blivit någon uppdatering som ni kanske märkt. Men idag slutade vi tidigt!

Insparken i tisdags var skitkul. Det blev varken 80-talstema eller 50-talstema på klädseln som jag först tänkt utan hippie! Men det var lika snyggt det. Först fixade vi i ordning oss och målade ett antal (ganska många) peacemärken innan hemma hos Emma och sedan träffade vi lite människor på något berg utanför innan det började. Kom inte hem föränns halv tre. Tunnelbanan hade ju så klart slutat att gå så vi fick ta en taxi hem.

Men idag fyller ju lillsyrran 10!!


Jalou.

Detta håller inte längre. Jag BEHÖVER en ny mobil. Så om ni råkar se detta kära mamma eller pappa, tveka inte!

sony ericcson jalou mobile phone Sony Ericsson Jalou Mobile Phone


Ett ord som är så mycket mer än tre ynka bokstäver.

Det där med att hälsa. Självklart för det mesta. Men så de där lite obekväma stunderna. Man ser någon man känner igen på tunnelbanan. Ska man verkligen säga hej, sätta sig ner och prata hela långa vägen tills man är framme. När man bara är allmänt trött och grå. Undviker blickar och frågor. Om man däremot  ser en kär gammal vän och glatt ropar hej, hur är det med dig! så kommer det så självklart. Varje dag hälsar man ju säkert minst tio gånger på olika människor. Ändå finns det de som knappt hälsar på någon. Som inte får några hej. Så gör någon glad nästa gång. Säg hej. Kan verka obetydligt, men är kan vara lika värdefullt för någon annan.



Bildkälla

Insparksfest!

Imorgon är det insparkfesten för alla ettor och självklart ska man ju gå! Men vad fasiken ska man ha på sig! Eftersom skolan fyller 120 år så har vi temat att man ska klä ut sig till en trend eller en stilikon under de senaste 120 åren. Men hur svårt är inte det! Jag vet väl inte vad alla har haft på sig de senaste 120 åren? Funderar att hitta på något med en vit oversizad kavaj som hänger i garderoben till något 80-talsliknande. Eller något prickigt och blir 50-tal men jag har ju inget prickigt.


Bildkälla



Bildkälla


Så börjar det om igen.

Och nu var ännu en helg över. Veckorna går så fort. Vi har redan gått två, tre veckor i skolan. Känns nästan lite ofattbart. Baskursen som jag gått nu i helgen var väl ingen höjdare men den är ju obligatorisk för vidare utbildning och trampettlicens som jag måste ha om jag ska fortsätta vara gymnastiktränare. 

Så nu börjar allt om igen då. Imorgon är det måndag och nu sitter jag och tar en kopp te och försöker undvika läxorna bredvid mig. 

Jag är så himla trött på allt stök och bök omkring mig. Klarar inte av denna renovering mycket längre till. Det här måste nog vara den osmidigaste flyttrenoveringen någonsin. Vi flyttade ju i början av juli och nu är det redan september och vi har knappt kommit halvvägs. Men så länge mitt rum är klart blir jag ändå nöjd. Har valt att ha samma färger som i mitt gamla rum, det vill säga lätt lattebruna väggar och så en chokladbrun fondvägg. Tycker det är så mysigt med lite varma toner och roligare än helt vitt. 

A-cheer-me-up bild!


Bildkälla


 


Fan. Vad. Trist. Då.

Det funkar varken att logga in på facebook eller hotmail.

Nähe, vad ska man göra nu då?

Chacha bloggeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Imorgon är det heeelg! Synd bara att min helg kommer att vara väldigt seg. För att vara hjälptränare måste man gå en baskurs som är tre heldagar från nio till fyra så hela min lördag och söndag ser väldigt långa ut. Den sista kursdagen är den nittonde. I och för sig är det kul att få lite nya idéer och bli peppad inför terminen så jag får väl försöka tagga till!

Idag joggade jag förresten. Ville bara säga det. Kände mig überduktig. Har inte joggat på hm... Ja, det var ett tag sedan!


RSS 2.0