Nu flyttar vi!

Hej då kära hus!


Saturday.

Idag har jag packat hela dagen. Helt sjukt! Och ändå har vi så mycket kvar. Vi flyttar på Måndag morgon så då måste allt vara klart.

Nu sitter jag, mami och syrran och kollar på House of Wax. Shit, vad jag hatar den här filmen. I fyran så såg vi den här när Julia fyllde år på hennes kalas och vi vågade inte ens se klart den. Så nu tänkte jag att jag nog borde klara av att se den. Men shit vilken äckligt läskig film. Mitt bästa tips, se den inte! Om ni typ ite vill vara rädda för waxdockor för resten av ert liv. Haha, men typ. Hm, undrar hur det ska gå i sommar när jag åker till London och Madame Tussaud´s...


Midsommar.

Igår var det midsommar, det bar trevligt. Vi var på Ekerö och sen grillade vi lite.


Röd.

Dagens färg. RÖD!





Wednesday.

Det var jättemysigt att gå på spa. Det låg höst upp och man kunde ligga och sola och bada vilket var roligt då det annars oftast är så att det ligget långt ner i en källare. Jag fick en klassisk massage i 45 minu´ter och det var så himla skönt. Ville nästan gå och lägga mig efteråt.

Men nu ska Julia komma hit på en kopp te. Vi kommer inte att ses förran i augusti. Kommer sakna henne till tusen!


Rabarbersaft,

Jag har kokat rabarbersaft.





Recept 
Tid: 1h och 25min
Koncentrat: 5 + 5

1 kg rabarber
1,5 l vatten
4,5 dl socker
Saften från en citron

Skölj, ta bort blasten och hacka rabarberna i småbitar. Lägg rabarberna i en kastrull med vattnet och låt koka i 15 minuter. Rör inte, då blir saften grumlig. Sila ut saften och släng rabarberslagget. Koka upp saftspadet igen med citronsaften och socket. Låt svalna. Häll upp saften i rengjorda glasflaskor. eller i en tillbringare.

Servera gärna iskall och garnera med isbitar, lime och mynta.


Nu, SPA!

Idag ska jag på spa, wihoo! Det ska bli jättemysigt. Det heter Selma Spa pch ligger vid Norra Bantorget högst upp på Clarion Hotel så det har jättefin utsikt. See ya!


Google.

Gjorde rabarbersaft nu på förmiddagen, recept och bilder kommer ikväll!

LUNCH,



Currybulgurssallad med köttbullar.

OBJEKTIV.

Jag vill ha ett nytt objektiv till min kamera för att ta extrema närbilder. Det jag har nu är mer ett standardobjektivoch passar inte så bra till riktigt nära och bra närbilder. Men jag har inte sådan stor kolla på var man kan köpa sådana. Men det är så svårt att veta vilket man vill ha när det finns så många olika och saker att tänka på innan man köper ett.


Google

??


Manolo Blahnik,






Coca Cola och Manolo Blahnik = GOTT!

Nytt te, tea, té, thé.

Jag har ett nytt favoritte.


Flytta.

Det är lite tråkigt att flytta ifrån det ställe som man bott på i hela sitt liv. Dessa gjorde jag kanske i trean. Nu ligger de i soporna.


Idag är jag blå.




Killers.

Det blev inte Sex and the City igår, utan Killers. Men den var så himla grym att det gick lika bra ändå. Ashton Kutcher som spelade den manliga huvudrollen var också regisör och gjorde sina egna stunt. Jag är typ såld!



SATC 2

Ikväll ska jag gå och se Sex and the City 2!



Enda problemet är att min mamma ska "gå ut" ikväll och se Sex and the City. Fast jag vet inte var. Får hoppas att jag har tur när jag reserverar biljetter!

PASSION.

När jag var mindre brukade jag samla på allt möjligt, men det mesta tappade jag intresset för. Nu kan man säga att jag samlar på två saker. Klockor och nagellack!



Wedding Day,

Tjo, idag är ju det Kungliga Bröllopet. Egentligen tycker jag att det hela är ganska onödigt och väldigt överbekostat. Jag menar, det måste väl finnas bättre saker att spendera flera miljoner på. Men annars är det ganska roligt att ha sett det. Halva tjocka släkten (bara från mammas sida) kommer hit idag så nog kommer jag kolla på det. Kommer ni?




Victoria´s Secret!

Det är så himla mycket roliga att fota med en systemkamera, även fast jag inte kan den än. Men ska gå kursen som ingick när man köpte kamerna och bläddra igenom användarhandboken lite så ska det nog bli fina bilder.

Igår kom ju min moster och jag fick en påse med lite fint gån Victoria´s Secret, gissa om jag blev glad!





YESTERDAY.

Igår mötte jag upp Petronella på stan och vi gick runt och pratade lite. Vi är ju egentligen gamla barndomskompisar sen dagis. Det var jättemysigt, vi tog en fika också. Självklart blev det lite shopping också, hehe.

Kjol från Monki. Det var rea i alla butiker, den här fick jag för halva priset.


Köpte en liten söt ballerinaberlock från Thomas Sabo också!

Prince of Persia.

Häromdagen var jag och Julia och såg Prince of Persia. Den var urgrym! Perfekt att se när det är halvtråkigt väder, som idag!



Innan jag åker till England skulle jag också vilja se Dear John, SATC 2 (har fortfarande inte sett den) och Killers. Alla dessa verkar så bra. Jag tror att jag blivit biofantast på sistonde...


Miss Li.

Idag kommer min moster och hälsar på i två veckor. Eftersom hon bor i USA så är det inte så ofta vi ses, vilket är trist. Vi ska hämta henne ikväll halv sju på Arlanda, fast jag trodde först att det var på morgonen för jag hörde bara halv sju (och efterso alla flyg brukar vara vid sådana jobbiga tider bara antog jag att det var på morgonen). Så jag blev fett taggad på att gå upp tidigt och allt, men nehä! Och nu så missar jag också Miss Li ikväll, hon är på Gröna Lund klockan åtta. Jag som så ville se det!


Converse.

Jag vill ha ett par låga röda converse med hög sula. Varför kan jag inte hitta dessa någonstan? Knappt ens på nätet.



Ge mig!

Update: Jag hittade ett par i alla fall! På Red Devil.


Beyoncé.

Jag måste erkänna, jag typ älskar Beyoncé.



Innan tyckte jag inte det här var någon speciell låt men när jag såg musikvideon blev den genast flera gänger bättre. Det har varit så ganska mycket på sistonde för mig. Att när jag ser musikvideon till en låt börjar jag plötsligt ÄLSKA den.

Ny profilbild.

Tyckte den förra var lite osomrig, även om den var väldigt fin!



Vad tycks!

Heroes!

Jag har fastnat för Heroes igen. Jag föjde det nästan slavistk i början men sedan helt tappade jag det av någon helt okänd anledning. När jag kollar på de nya avsnitten blir jag förvirrad. De onda har blivit goda och de goda har blivi onda. What!?

Jag älskar Hiro, kinesen. Han är ju så söt! Även om Peter Petrelli alltid kommer vara snyggast!



 


Systemkamera är najs!

Jag har äntligen fått ut min nya kamera! Idag när jag kom hem stod ett fint litet paket i hallen. Det var min nya kamera! När jag var i Assisi förra månaden blev mitt bagage stulet och likaså min NYA systemkamera. Som tur var gick det på försäkringen så nu har jag äntligen fått en ny!

Precis som den förra så är det en Nikon D3000 + 18-55mm objektiv. Om den här också skulle bli stulen när jag åker till England den sista juni skulle jag nog dö av sorg.


Fin va!?



Jag i Assisi med min förra kamera..

ÅTERTRÄFF!

Idag hade vi en liten återträff med konfirmationsgruppen. Det var mysigt, vi hade grill, trekamp och musik. Även fast knappt halva gruppen kom så var det roligt att ses igen. De flesta har jag ju faktiskt träffat på i skolan och lite varstans. Men det blir nog en till senare igen så att hela gruppen kan vara med.


Assisi, Franciskus mediterar. Typ såhär fromma och naturkära var våra konfirmander också, såklart!

At Julia´s!

Tomterna var fina, men var lite trist att spendera en hel dag i bilen eller kolla på gräs så nu drar jag till Julia för att äta middag. Får se vad vi gör sedan, tror vi ska hyra en film och ha det lite chill.'

'
Let the small pieces of life lighten up your day.


Harmony.

Idag åt jag en mysig frukost, jag älskar helgfrukostar! I vår familj brukar vi alltid köpa bröd från Gateau, salami, god ost, ägg, juice, frukt, en dn och så en kopp te till det! Så nu är jag på glatt humör, även fast jag var ovanligt trött imorse. 

Idag ska jag spendera eftermiddagen genom att kolla på tomter. Mina föräldrar vill nämlingen köpa ett landställe nu när vi flyttar till Nockeby. Huset vi bor i nu har vi renoverat i nästan 15 år (eftersom Pappa anser att han måste renovera allt själv) och först säger de att vad de än köper för landställe ska det inte vara ett renoveringsobjekt. Och nu funderar de på att bygga ett hus. Hallå! Efter att ha levt hela mitt liv i en renovering så kan jag säga en sak. Köp ett hus som behöver renoveras!

Men ha en trevlig dag ni med när det för en gångs skull faktiskt är bra väder!


 


Sol, vind och vatten. Höga berg oc... nehe inte det heller!

Varför detta tråkiga väder! Jag vill ha sol, strand, jordgubar, bad och glass! Ge mig riktig sommar!




Saknar! Från skolavslutningen.

18 dagar kvar!

Det är bara 18 dagar kvar tills jag och Molly åker till England på språkresa! Vi ska bo i Torquay i en värdfamilj i tre veckor. Några dagar ska vi också besöka London och shit vad jag längtar. Ska shoppa som en galninga, finns så mycket jag vill besöka och så många saker jag vill göra där. Det enda tråkiga är att Eclipse har premiär samma dag som vi åker, så vi missar ju den! Men det kan väl kompenseras med ett besök på Madame Tussauds, hehe.


Titta vad jag hittade...

...mitt gamla GameBoy!





Shit, det var länge sedan och vad omodernt det känns. De nya har ju typ två skärmar och många gånger mindre och tunnare spel.

Mitt absoluta favoritspel var SuperMario, haha. Vad var ert? Kommer knappt ihåg några andra spel heller. Var tog de vägen?

Jag kommer ihåg när det kom den "nya, coola" gameboyet som var på andra ledden kom. Oj, haha jag var jätteavundsjuk på Julia som hade ett. Haha, nu finns det väl annat att  roa sig med. Som laptops, ipods och systemkameror!

Obsession!

Jag ÄLSKAR klockor! Det här blir min sjätte i samlingen.



Har sett en skitsnygg från Swatch också som jag mååste ha!


Alejandro.

Lady Gagas nya musikvideo är som vanligt grym!



Men jag måste erkänna att jag faktiskt inte riktigt fattat vad en enda av hennes musikvideos går ut på... Help!

SOMMARLOV!

Nu är det äntligen sommarlov! Yeey!


gammal bild


T707

Min mobil har börjat gå sönder, jag vill ha en ny. Den här!





Det fanns en tidigare modell på den här som jag hade, men den gick sönder och hade utgått ur sortimentet när jag köpte skulla köpa en ny. Gissa om jag blev glad när jag att denna kommit! Men den är tre-låst. Irriterande! Men det borde ju gå att låsa upp.


Ready, steady, GO!

Jag har äntligen fixat klart min baloutfit. Såhär ser jag ut ikväll!



Men nu kommer snart Annika och Julia, så ska vi tagga till lite! Yeah!

Sunday!

Idag fyllde Mormor år så vi var och fira henne på café Lyran. Morfar fyllede år i förra veckan så han blev också lite firad. Åt en jättegod räksallad och solade lite i min nya solhatt och sunglasses. Nice! Hur har ni haft det idag?


Glada miner på födelsedagsbarnen!



Jag var också jätteglad! Haha,




Lillasyster lekte societetsdam, jag tyckte hon lyckades ganska bra!

Music.







Robyns nya låtar är ju så grymma!

Chop. chop, shopping!

På väg hem häromdagen råkade jag gå förbi Bik Bok. Och gissa vad!? Det var halva priset på ALLA kläder i hela butiken. Det är tydligen något som de har varje år. Kom i alla fall hem med ganska mycket. Jag menar, allt man såg var ju ett fynd.



Köpte också lite annat som två ursnygga linnen, sunglasses i klatchiga färger och lite hårsnoddar. (Tappar bort mina hela tiden!)

Saturday today!

Efter en låååång shoppingrunda med Mami idag i stan så köpte jag inte bara en balklänning utan lite annat också. Nämlingen dessa fina sandaler. Välkomna in i min skogarderob!




Yesterday.



Såhär såg det ut på Grönan igår, Julia kunde inte låta bli att åka slänggungan några extra gånger. (Ibland misstänker jag att hon inte är mer än fem år...) Jag mådde illa, vilket är trist!

Sedan såg det ut såhär.



Det va najs! Visst kan man inte låta bli att älska den höga kvalitén på min mobilkamera! I jämförelse med en systemkamera med  tio pixlar högra upplösning.

Kram!

Grönan!

Imorgon blir det Grönan med Julia för att fira att hon nu är 16 år!




t måste man åka ALLT! Minst tio gånger, spelar ingen roll om det är lång kö, om man inte vågar eller om man spyr! Ska det åkas ska det åkas!


Min Humor I Ett Nötskal.


Under Cover?



Made in China Japan?

Haha, min humor är unik. Som i att jag är den ende som skrattar.

Bal, nästa!

Nu har jag äntligen hittat klänning till balen. Det står mellan dessa två från Lipsy.




Fina, eller hur!

Update: Det blir den vänstra som jag snurrar runt i på Söndag, haha.


GRATTIS!

Idag fyller Julia 16 år!




Glöm inte att gratta henne!

Underbara Shortsdressar.

Alla är från topshop.com



Jag har fortfarande inte hittat en balklänning!

Och balen är om bara fyra dagar!


And I´m Back!

Har haft lite bloggtorka den senaste veckan! Men utan kamera känns det så tråkigt att blogga. Det är ju ofta bilderna som gör inläggen. Men nu är jag tillbaks!

Imorgon fyller Juliaa 16! Jag tänker överraska henne med hembakad jordgubbstårta som jag bakat. Sen ska hon få en skitrolig present av mig och Annika men det vågar jag inte skriva här ifall hon nu mot många om och men skulle kika in här ikväll.

Recept här!


RSS 2.0