Awkward...

Som sagt, detta är vad barnen i 2th grade ritade.
Detta är vad jag åstadkom. Känns bra.

NieceAuntDay.

Jag och Lillemor var på konstfestivalen i Laguna Beach. Småbarnen i 2th grade ritade bättre än mig. Vi gick också på Sawdust där de sålde lite allt möjligt. Jag fick dreja en tekopp och så målade jag en tavla och köpte en jättefin peacering i silver. Efteråt åt vi sushi och cupcakes.


!!!@#!!?&!!

Träffade på Shrek häromdan. Och han är verkligen inte sådär dryg och stel som han verkar utan verkligen skön och astrevlig. En helt vanlig kille. Verkligen.


Three Weeks.

Tillbaks hemma igen. Tycker alltid att det är obehagligt att komma hem igen efter att man varit borta en längre tid. Man har hunnit anpassa sig till hur man beter sig och är där man varit och dessutom har man några timmars jetlag på det.
Alla var så vänliga i USA och shoppingen var ju superb! Nu har jag besökt Disneyland, Sea World och Universial Studios. När man jämför lilla Sverige med dessa parker som säkerligen har fler besökare än Sveriges befolkning känns allt hemma så puttinuttigt. Fast samtidigt var det väldigt jobbigt att det skulle vara så himla överdrivet stort hela tiden. Bara man går till den lokala matbutiken för att köpa pasta finns det en hel gång med hyllor av olika spagettisorter. Hej beslutsångest! Men nu ska jag inte klaga! Att ligga en dag på stranden var ju ack så värt, turkost vatten, stora vågor, beach volleyboll och en Starbucks på Laguna Beach var bäst! Saknar såklart er också A&F, Victoria´s Secret och Forerver 21!

L.A

Yesterday we spent the day at Laguna Beach and today at Huntington Beach so right now my lovely sunkissed skin is something in between a candycane and a crawfish. So happy.


BYEBYE.

Hej då Sverige! Vi ses om tre veckor!

Åkerö, Rådmansö.


Om 24 Timmar Åker Jag.

Om bara 24 timmar åker jag till Los Angeles. Tre veckor utan sol, bad, San Franscisco, Las Vegas och Hollywood är helt okej!

Dansa Fastän Hjärtat Brister.

Peace & Love genom en mobilkamera sög. Har insett att jag minns bara saker genom bilder. Men att jag hade roligt kommer jag i alla fall ihåg!


RSS 2.0