Om Mindre Än 24 Timmar Får Jag Mitt Liv Tillbaka.



BARA ETT PROV KVAR NU!!!

Cabaret Kühler

I helgen var showen. Repterade hela Lördagen och så hade vi två föreställningar på Söndagen. Hur kul som helst!




Dansa Fastän Hjärtat Brister.

Hacka, hacka hål
Hacka hål, hacka hål
Hacka, hacka, hacka hål
Hacka hål, hacka hål

Vad gär hackspettarna när dom hackar?
- Hål

Min nya blus.




Ben & Jerry´s

Vem blir inte sugen på glass när man ser det här!?!? Chokladformade peacemärken! OCH så bidrar man till att Östersjön och gråsälarna ska må bättre!



Ahora Soló Tengo Tres Pruebas Dejó El Semestre.

He estudiado todo el noche. Fue muy aburrido. No sé porque yo estoy hablando (o en actual estoy escrito)español. Creo que es porque mañana aprenderé acerca de mi nota en la prueba nacional en español.

Además teneré una prueba de ciencias naturales mañana (o actual es este día). Nos vemos mañana (hoy)!


                               



Y tengo que admitir, yo no he escrito todo a ti mismo. Doy las gracias a Google Translate.


En Läckande Kamera.

Upptäckte att man kan ju själv ställa in fokus när man fotar med manuellt fokus istället för autofokus. Har alltid undrat varför man fotar manuellt eftersom bilderna bara blir jättesuddiga. Känner mig lite efterbliven.


Läroverksfejdfesten.

Glömde jag att berätta om världens mest awesome fest någonsin. Alla som inte var där, ni missa nåt! Såhär kul var det redan när vi kom!



         

DJ:n drog en timme senare.


25/05/2011

Idag har jag... Ibland kommer jag inte ihåg vad jag gjort under dagen. Är inte det lite konstigt. Ibland kommer jag inte ens ihåg om jag ätit. Måste sitta och tänka efter en stund. Fast idag har jag faktiskt vart i skolan, som vanligt. Som alltid. Jepp, det var allt. Slut.



Måndagsskit.

Jag har ont i huvudet, allt är skit. Tror jag. Det är bara nio skoldagar kvar och ändå ska vi ha fyra prov till. Sucks!



Såhär taggad känner jag mig just nu. Fisken är död.

22/05/2011

Idag har gick jag körskoleutbildningskursen. Och den var lång, alldeles för lång. Men nu får jag snart börja övningsköra! Det ska verkligen bli jättekul! Ser fram emot det! Efteråt så gick jag och Matilda ut och jogga. Och nu på kvällen hade jag träning. Vi samkörde med en annan grupp och det var kul att se deras gymnaster också!


Säkert!





Igår spelade Säkert! på Gröna Lund och herre vad det var bra! Och herre vad det var kul! Vi gjorde plättar och mini fattiga riddare hemma hos mig innan som vi satt och åt på våran balkong. På vägen in åt vi middag på Panini, och det var så gott! Mitt nya favorit ställe säger jag bara! Säkerts! låttexter är jag bara helt fenomenala. Man kan verkligen sitta och lyssna på dem i timmar, och ännu bättre var det live! Efteråt så tog jag och en Annika en kopp te hos henne. Trevlig avslutning på en härlig fredag!

Sommar Och Sol. Havet Och Vinden & Doft Av Kaprifol.

Så gott som sommar nu! Det är sol och varmt! Och bara tre veckor kvar tills vi slutar skolan! Så himla skönt, känner mig redan skoltrött. Jag orkar helt enkelt inte plugga, det går inte!


Bild: Annika

Lykke Li.

Var på Lykke Li på Cirkus med Annika igår. Herre, vad bra!!! Som förband var Anna, det bra det med!!







RSS 2.0