Peace!

Nu åker jag till Peace & Love. Väskan är så tung att jag ramlar när jag lyfter den. Vet inte hur jag ska kunna ta mig ända till Borlänge. Dessutom måste jag släpa på handväska, sovsäck, liggunderlag och väskan med saker som inte fick plats i den stora väskan. Om jag nu kommer dit så ska jag dansa fastän hjärtat brister. Dansa fastän du inte är här.

Packa Pappas Kapp Säck.

Jag håller på att packa till Peace & Love. Åh, det är svårt! Jag vill ta med allt men ändå känns det som om jag glömmer nåt! Kommer i alla fall bli grymt kul!

Min Nya Übert Superdupercoola Ring.



Den kan vara en ring, ett armband. eller vad som helst! den är så cool.  jag älskar den!


Tack Och Hej.

Idag var jag på Lomi Lomi med massage med a. I den skulle tydligen användas armar, andning, rytm, dans och energiflöden. Märkte inte av allt detta, förutom armar kanske. För händer sitter ju på armar. Dessutom fick jag te. Det var en värd förmiddag.

Eftermiddagen var också härlig. Vi hade avslutning med alla tjejern på gymnastiken hos Tarja. De är så underbara! Vi grillade, åt kärleksmums, sjöng SingStar och hade hade tävlingar! Till och med jag fick medalj. Kommer sakna alla över sommaren! Det är väl det som är den enda nackdelen med sommarlov, det är så många man inte får träffa!

Frukost & Lunch Samtidigt.

Brunch måste ju vara det bästa som uppfunnits. Sex timmars brunch är inte heller fel. Alice som fyllde år, hade fixat så otroligt fint med hur mycket god mat som helst. Har inte ätit så mycket på länge! Tack för bästa brunchen!







Avslut.

Nu. Är. Äntligen. Skolan. SLUT.

Ingen mer skola på tio veckor! Så skönt! Igår efter avslutningen samlades vi i Humlan med klassen. Kommer sakna alla över sommaren.



Emma sov hos mig och sover än. Jag disskuterar djupa reflektioner med henneom viktiga saker. Fast det är mer något av en monolog för jag får liksom ingen respons.

När Elvira Fyllde 17.




Bilder Från Förr.

Varför ser alltid alla gamla bilder så otroligt mer intressanta ut än de bilder man tar själv. Är det att livvstilen såg annorlunda ut och att alla går runt i kläder typiska för årtionden. Eller att det hela är så oåtkomligt för att man inte kan uppleva det någonsin igen utom genom att kolla på fotona. Nostalgitrip är det i alla fall.


Hang With Me.

Jag gillar inte att vara trött. Jag vill bada. Jag vill vara ute. Tårta är gott. Idag ska vi överraska födelsedagsbarnet. Igårkväll var kul. Jag vill också ta studenten. Julia blev rädd igår. Varför fyller jag inte år förräns i December.








Det Snurrar I Min Skalle.

Ledig, idag. Ledig imorgon, ledig i övermorgon. Ledig i en vecka framöver. Idag drar jag till Gröna Lund med Julia för att fira henne! Jag har kommit på bäst presenten som hon ska få, synd bara att den inte blev klar i tid! Vi har ju känt varandra i tio år nu, det är ju helt stört länge! Och jag menar, hur många gånger har vi inte åkt karuseller på Gröna Lund tillsammans.

Gammal bild från när vi gick i sjuan eller nåt. Vi hade 50-talsdag.

Så Gott Som Sommarlov.

Idag hade vi vår sista lektion och sista prov! Bättre värre! Kommer inte ha skola på nästan tre månader! Hur underbart är inte det? Om man inte räknar bort skolavslutningen då, men den är ju bara rolig!


RSS 2.0