Humor,

Såg denna skylt på vägen hem häromdagen.


L.Y.C.K.A

Mitt bagage som varit på vift sedan i man då jag åkte till Assisi och det blev stulet(!) har äntligen kommit tillbaks! Har precis varit och hämtat ut det på posten. Fick tillbaks det mesta, men inga värdesaker men ändå! Alla mina sommarkläder som jag saknat som tusan nu i somras. Shit, vilken LYCKA! 

Brunt Ska Kallas Kamel I Höst.

Igår kom det mesta av det jag beställde från H&M, är bara skjortan, kilklackarna och spetsklänningen jag väntar på. Så idag mös jag runt i min nya mysiga poncho.  Känns lite som om jag har åkt på lite av en förkylning i kroppen så då passade det extra bra.



Självklart så fick min nya turkosa ring som också är från H&M och de supersöta uggleörhängena från England sitta på till ponchon.


Måndagsbarn.

Ny vecka framför en nu. Har börjat vänja mig vid det mesta nu. Nästan som jag gått på Norra Real i flera år, haha. Kanske inte riktigt då. Men nästan. Dansen, flyttkaos ( hoppas det snart är över) och alla nya människor.

Nu i veckan ska mina kläder från H&M komma. Längtar! Ponchon verkar supermysig och jag hoppas att kilklackarna kommer nu på direkten och att de inte är restnoterade som saker och ting ibland är.


Jag i fredags.


Ju mer du sover, dest tröttare blir du.

Sista dagen på helgen. Imorgon börjar allt igen.

Även fast jag sovit ut för första gången denna vecka idag så känner jag mig lika trött som vanligt. Imorse blev det våfflor , gott! Snart ska jag åka till dansen och köra street. Har glömt koreografin och har fortfarande träningsvärk sedan förra veckan. Och sedan så har jag ett läxberg bredvid mig som väntar. Jippie!




Oförglömligt.





Alla foton är tagna av mig.

Så jäkla bra Veronica Maggio var igår. Fick underbara bilder (är sjukt stolt) och två (!) autografer och två kramar! Hon var jättesöt på scen och vi stod längst fram och sjöng med lite falskt. Veronica Maggio ska släppa nytt album senare i år någon gång, blir så himla taggad nu! Vi fick höra en låt från hennes nya skiva och den var riktigt jävla bra!

Maggio Ikväll!

Idag är det fredag, YES!

Och ikväll blir det Veronica Maggio!


Bildkälla

See ya!


MOderNt!!

Tjohoo! Det var dagens dans. Modernt var ju superroligt. Var bra nivå också på kursen. Jag hade ju inte riktigt koll på vad modernt var men blev överrraskad. Det är lite mer fokus på detaljer och ingen show-känsla som i jazz. Nästan lite mer likt fristående som i gymnastiken. Och det gillar vi!

Sedan prövade vi på balett. Vi kanske borde ha kollat nivån först då den var för de som hade dansat balett i två eller tre terminer (!). Både jag och Alice var ju nybörjare med stort N så det gick lite sisådär, med andra ord ganska katastrofalt. Mot slutet blev man ganska oseriös medans ALLA andra var dödsseriösa ovh såg typ ut som ballerinor. Men, men... Får hoppas att baletten på Lasse Kühlers som börjar imorgon inte är så i alla fall.



Bildkälla


Modernt?

Ikväll blir det modernt på Balettakademin, de har prova-på-dagar. Verkar jättekul även fast jag inte ska börja där. Har inte riktigt koll på vad modernt är för dansstil med det verkar kul!


IKEA.

Idag kom IKEA-katalogen hem i brevlådan. Lite lagom sådär nu när jag ska bestämma och hitta möbler till mitt nya rum. Sitter och bläddrar lite medans jag dricker en kopp te.



Idag hade vi estetiskt val för första gången. Jag hade ju såklart valt dans och det var faktiskt roligt. Vi testade på en ny dansstil med ursprung från 1930-talet. Vi började på en koreografi som vi kommer fortsätta med under terminen. Men jag fördrar mest jazz ändå, hehe.

/Rebecca


Be happy, smile!

Och nu drar färsta skolveckan igång på riktigt. Jag vet inte riktigt om jag orkar, hehe. Jag lever fortfarande i någon sorts bubbla där det fortfarande är sommarlov och att det här med skola bara är tillfälligt tills helgen.



Sen att jag inte börjar förräns halv tolv och sitter och äter frukost vid tio är ju inte så dåligt det heller.

See ya!

Lykke Li - Dance, dance, dance.

Nu börjar allt igen. Träningar, saker-att-göra, och läxor. Nu kommer jag ju också dansa tre gånger i veckan. Hur ska jag hinna!?

Idag blir det street. Vet inte hur det ska gå, jag är verkligen en o-streetig person men det verkar kul i alla fall. Då kan jag ju få träffa alla gamla danskompisar! De flesta ska också gå samma danslinje som jag på Lasse Kühlers.




Sedan har jag en spanskaläxa att göra. Japp, efter första skoldagen har vi redan fått läxor!


I <3 Renoveringskaos.

Jag har börjat bli väldigt facebook beroende känner jag. Inte bra. Alls. Kommer snart få fyrkantiga ögon, hoho.

Det är fortfarande en renoveringsröra i våran lägenhet men imorgon ska de vara klara med övervåningen och börja med mitt rum nästa vecka, wihoo! Rev precis bort lite tapet från väggen. Helt normalt. Men jag är ju van vid detta. Renoveringskaos har jag ju praktiskt taget levt i en eller annan form hela livet. Ska bli skönt att slippa det sedan när lägenheten är i ordninggjord.



Bortriven tapetsmiley, yey!


P.I.M.P

P to the I to the M to the P.


NNB10

Jag överlevde första skoldagen. Yeah!



Mitt schema är ganska nice tycker jag. Det vita på tordsageftermiddag är någon slags extratid där man endast ibland har saker. Snart börjar min andra skoldag!


Sista Sommarlovsdagen.

Jag har nog fortfarande inte förstått att detta är min sista sommarlovsdag innan gymnasiet. Att imorgon kommer jag inte längra gå i gamla Äppelviksskolan men alla gamla vänner utan i en ny skola, nya klasser, nya vänner. Men det kommer bli nice ändå! Ska inte sitta här och vara sentimental, haha. Är bara sjukt nyfiken på vilka som kommer gå i min gamla klass. Om det är några man känner sen innan och så.

Jag står fortfarande och jobbar, hehe. Om det kan kallas jobb att ställa sig vid kassadatorn och blogga medans jag låtsas var mycket upptagen med att knappa in saker på kassan!

Idag ska jag möta upp Petronella på stan och catcha upp lite sedan språkresan för vi har ju inte setts sedan dess. Kanske hinner med lite shopping och en fika då också.

Puss och kram, hej då!

H&M.

Hösten har inte börjat på riktigt förräns man kollat igenom H&Ms höstkatalog.






Snart är dessa mina! Börjar smått längta som fan efter hösten nu. Koftor, kappor, stövlar, stickat, te, lager på lager och så den där mysiga höstkänslan som när man går runt bland gulnande löv som virvlar runt vid skorna medans man smuttar på en kopp take-away-te. Det är höst för mig.


Jobbar.

Jarrå! Just nu sitter jag vid kassadatorn på WestLight och jobbar! Känns lite konstigt eftersom jag inte kan något om lampor eller glödlampor och det är ju det som säljs här. Fick precis en leverans som jag skrev under, haha. Och nu kom en till. Leveranserna står på rad här utanför. Haha, hoppas det inte blev helt fel nu bara... Tur att jag bara ska jobba här nu på förmiddagen. Hej då!




Make It Work.

Jag försöker komma på hur mycket jag kommer få i studiebidrag men det går inte så bra. Jag har för mig att det ligger på dryga tusenlappen men måste veta för jag försöker vara lite ambitiös och göra en budget. Egentligen borde jag nog gå ut eftersom jag spenderat hela dagen hittils inomhus men jag är så tröött!


FREDAG.

Idag är det fredag! Efter en sjukt tröttsam bussresa från Runmarö är jag äntligen hemma! Har haft det jättemysigt. Vi åkte vattenskidor, åt glass, åkte flakmoppe, bakat och myst. Jag börjar smått få lite ångest över att skolan börjar snart. Känns som jag redan har hela kalendern full fastän inget har börjat än...





Men ikväll blir det kräftskiva, myyys!

Och då var man hemma igen!

Känns som jag bara flänger runt hela tiden. Det här blir bara ett kort hemmainlägg, eftersom jag ska ut till Julias landställe på Runmarö snart och hälsa på så jag måste hinne packa lite, hehe. Hade ju precis lyckats packa upp, känns det som...




Back on Friday!


RSS 2.0