Fjällen.

Nu drar jag och min rosa resväska till fjällen för att åka skidor! Kommer tillbaks den sjätte januari.


RESANDE = FOTANDE

Det är så kul att fota med en systemkamera. Att ställa in alla knappar och saker själv och se att det faktiskt blir en bild. Är avundsjuk på Annika, hon är så duktig på att fota. När man kollar igenom hennes bilder önskar man att man själv var minst lika talangfull.

En annan sak jag märkt är att man fotar tusen gånger mer när man är på semester eller utomlands. Men det är så kul att ha foton från vardagen och alla tråkiga skoldagar där det egentligen inte hände något heller. På torsdag ska jag och Annika åka skidor i fjällen, så då får jag en anledning att damma av linsen och fota lite. Ska bli jättemysigt! Längtar. Förhoppningsvis är jag också helt kry tills dess.


I England från i somras.


28/12/2010

Efter att ha hållt sig frisk hela första terminen i ettan (och den var jobbig) så blir man sjuk på jullovet. Började känna mig smått hänging under julen men nu nyser jag, får huvudvärk och hostar vartannat. Ibland ör livet bara orättvist. Men igår fick jag denna söta berlock av Annika och Julia i julklapp.





NYÅR!

Snart är det dags för nyår! Är galet taggad! Jag och Annika skå åka skidor i fjällen! Yeey!


Juldagen är lika med CHILL-dagen.

God Jul bloggen och alla som läser detta! (Hm, inte så många då i alla fall!)

Igår var det Julafton och idag är det Juldagen. Det vill säga årets största CHILL-dag. Det betyder att man inte gör någonting förutom att dega i soffan och i tveksamma chokladcravingsfall masa sig upp till julgodisbordet för att roffa åt sig lite choklad och sedan sjunka ner i soffan igen med en kopp te framför en sprakande brasa och något bra på TV. Därför är det precis det jag gjort idag. Hälsade dock på Molly en stund så att vi kunde byta julklappar innan hon drar vidare till fjällen. Jag fick ett jättefint halsband, en apsnygg ring och två ansiktsmasker. Underbart! Men nu vill jag ha en till kopp julte! (NK:s röda julte måste vara bland de bästa teérna jag smakat på).

 
Fina presenter!


Godaste julteét!




JULAFTON.

Kalle Anka. Julbord. Julklappar. Aladin. Paradis. Janssons Frestelse. Jultomten. Julklappar. White Christmas. Ni vet jag talar om. Så God Jul!



Gissa om jag blev avundsjuk när jag såg detta paket. För det var inte till mig, utan till min syster!


23/12/2010

Imorgon är det julafton! Och jag hoppas och önskar att jag får allt som står på min önskelista! Pappa sa att jag inte skulle få det när jag frågade och lät sjukt allvarlig och seriöst men nu hittade jag ett paket som var misstänksamt likt det jag önskar mig. Mihihi!

Och idag ska jag åka skridskor (igen, ja) med Annika. Fast hon är ju typ proffesional så då kommer jag säkert se ut som Bambi på hal is!!

Det är så mysigt med jul, och nu är granen uppe och jag la precis mina paket under!




Dan före dan före doppardan.

Om bara två dagar är det julafton! Äntligen dags för julbak, julmys och julafton! Idag så mötte jag upp Petronella och så åkte vi skridskor och åt lunch, det var så himla mysigt! Jag älskar att åka skridskor! Men ikväll ska vi baka och slå in julklappar!


Skridskor i Kungsträdgården.

Äntligen jullov. Efter hundratals och tusentals långa lektioner, prov och imlämningar är det jullov! Jag, Emelie och Emma hade bakat kärleksmums, mjuk pepparkaka och muffins som vi i klassen mumsade på. & efter skolavslutningen blev det skridskor i Kungsträdgården.



Ordning & Reda.

Äntligen lite ordning och reda på saker och ting nu. Från ett totalt kaos har mitt rum faktiskt blivit beboligt, det har till och med blivit hemtrevligt. Allt bli så mycket lättare då!


Julia. Annika.

Igår fick jag lite presenter av söta Julia och Annika. Vi såg Wall Street (som förövrigt var jättebra) på bio och åt susshibuffé. Jag fick en urgullig nagellacksblåsare och ett jättefint fotoalbum som jag tänker fylla en massa fina foton jag nu har på datorn från i år.


DANSA!

Jag har fastnat på dans på sistonde! Vill bara dansa, jazz, street, fristående eller vad som helst! Nästa års mål ska bli att gå ner i split. Är faktiskt inte så långt ifrån och när jag verkligen försöker kommer jag nästan ner en decimeter längre.

Dessutom har jag börjat att verkligen gilla baletten. I början tyckte jag att det var såå himla tråkigt för man stod ju bara där och gjorde lite pliéer och ronder med fötterna. Men nu har jag verkligen börjat komma in i det och nästa termin kan vi börja dansa tåspets om vi vill. Men jag tvekar, det lär ju slita så mycket på leder och annat. Känns dumt då, men ändå! Och dessutom har jag knappt tid längre. Fast det varkar kul!


Idol. Finalen.

Ikväll är det ju Idol-finalen på TV. Har visserligen inte sett ett enda avsnitt under den här säsongen. Men det gör väl bara finalen desto roligare! Eller?


Sweet Sixten.

Idag fyller jag 16! Det ska firas med vänner, presenter (!) och släkten! Puss!


Julkalendern.

Imorse gick första avsnittet av julkalendern. Jippie! Jag tycket faktiskt det var riktigt bra. Hoppas det fortsätter såhär ändå fram till jul för då skulle det göra min morgnar! Dessutom får jag börja varje dag med öppna min chokladkalender vilket inte heller är så dumt!


Matte är tråkigt!

Just nu har jag sjukt mycket plugg men ändå sitter jag här och skriver ett inlägg om hur mycket jag bör plugga. Inte bra. Jag saknar sommarlovsdagarna då man kunde göra vad man än ville, sova länge och det enda man behövde stressa till var de bästa solstolarna på morgonen vid poolen. Det var bättre tider det!


RSS 2.0