Jagdörsåbra.

Lykke Li. I Follow Rivers. Bättre artist eller låt går inte att hitta! LYSSNA OCH NJUT!







Idre.

3 dygn i Idre var galet roligt!!


If I Could Write You A Song.

Att lära sig nya saker äMr kul. Att plugga är det mest uttjatade och tråkiga som finns. Varför? Jo, för att lära sig något nytt är alltid intressant. När man pluggar så matar man in information, trycker in den. Det är varken intressant eller kul. Det är uttjatande och tar otroligt mycket tid. Plugg känns därför så onödigt. Efter tredje skoldagen längtar jag galet tills helgen!


Och Så Börjar Det Om Igen.

Två dagars skola senare och jag är död. Det var allt som behövdes. Men det är kul att komma tillbaks och få träffa alla igen. Och så är det det där med pluggande. Så otroligt onödigt känns det som, för hur mycket man än anstränger sig kommer det alltid mer. Känns som ett obestigligt berg. Längtar tills det blir ljusare.


Klackar.

Imorgon är det en klackdag. Däför ska jag gå runt i dessa.



Jag vet att ni också älskar dem.

MAT.

Det var ovanligt länge sedan jag skrev något om mat eller bakning. Såhär kommer ett jättegott recept jag testade ikväll.

Spagetti Med Räkor Och Chili. Till 4 st.

2 Askar räkor i lake¨
4 Portioner spagetti
2 Skalade och strimlade morötter i stavar
4 Vitlöksklyftor
4 Salladslökar
150g Sockerärtor
Sweet Chilisås
2 st Lime
Salt och Peppar
Koriander

Gör så här:
Låt räkorna i lake rinna av. Koka spagettin. Woka morötter i matolja några minuter. Lägg i vitlök, salladslök och sockeräter. Woka i ytterligare 2 min. Vänder ner spagettin, räkor och sweet chili och låt det bli varmt. Pressa en lime över woken och smaka av med salt pch peppar. Servera med en limklyfta och koriander som garnering.


Much To Cry About.





All The People Are Dancers In The Sky.

Tillbaks hemma efter att ha varit i fjällen en vecka och jullovet är snart slut. Varför tar det alltid slut så fort, jag har knappt hunnit börja ha jullov. Men näst sista lovdagen var i alla fall härlig. Tog en fika med Molly på förmiddagen på Café Ålsten, sedan var jag och mami och handlade skidkläder inför Idre. (Ska ju dit med skolan i slutet av Januari.)

Trollskogen




Window Blues.

Jag har tidsinställt detta inlägg för att det inte ska bli alltför händelselöst här tills jag är tillbaks. Just nu åker jag säkert massor av skidor eller tjockar mig i någon toppstuga. Det var nog allt! Hej då!

RSS 2.0