Colourful.



Jag kunde inte bestämma vilken färg jag skulle måla mina naglar med så jag tog dem allihop.

Elle.

Jag och Annika (eller mest Annika) har precis varit med i Elles designtävling med H&M där första priset är att man får gå Elle-galan och en klänning uppsydd till sig. Kolla vårt vackra bidrag. Tänk att få gå på ELLE-galan i denna!


Återhämtningsdag.

I min skola heter det inte studiedag utan återhämtningsdag. Säger det någonting om hur mycket plugg våra lärare kastar över oss?

Idag har jag i alla fall haft på mig min vackra favoritklocka! Kanske visar en bild senare, för just nu vill blogg.se fungera...



Snö, julmys & träning.

Idag är det, som säkert tusen andra bloggare redan påpekat, första advent! Hoppas eran var lika mysig som min. Tillsammans med Matilda, Julia, Annika och Sofia strosade vi runt på Ålstensgatan julmarknad och tjockade lussebullar, pepparkakor och lax. (Laxen var Julias idé).

Nu är jag precis hemkommen från gympaträningen. Tjejerna är så söta när de kör sina flickisar och handvolter.


Som sagt, första advent!


KM.

Gissa vilka som vann Klubbmästerskapet igår!




Jo, mina söta gymnaster! Yeey!

Pepparkakor, deg och dass.




Är fortfarande lite förundrad över att det ens blev et pepparkakshus.

Dansanalys, check!

Nu har jag skrivit en dansanalys på 1400 ord. Om en film där det regnar hela tiden. De säger inte ord under hela filmen och musiken är deprimeranden. Känner mig ambitiös. Och väldigt trött.

Fast nu till det roliga! Jag har precis bokat biljetter till Peace and Love!!!!! Så den 28 juni drar jag till Borlänge med Emelie och Emma!


Israel

Men nu bör jag sova, GOD NATT!

Lykke Li är så jävla bra!




Den 5e maj spelar hon i här i Sthlm, jag MÅSTE vara där!

People are strange, when you´re a stranger.



Idag hade jag på mig detta vackra plagg. Köpte det i Lördags efter jag brunchat med Annika. Imorgon har vi spanskaprov, ångest.

Hatar Kalla, Svenska Förkylningar.

Jag är riktigt jävla förkyld. Men vi har en biologiinlämning idag så jag måste gå till skolan i alla fall.

Livet är bättre när man är utomlands.



Om Ingen Frågar Mig, Så Vet Jag. Men Om Någon Frågar, Så Vet Jag Inte.

Pluggar fysik och lyssnar på Rihannas nya album och Lykke Lis Get Some. Mycket bra musik. Skulle vilja ha en kopp te med mycket honung te för jag känner mig lite förkyld. Men jag orkar inte koka tevatten.



Te i Israel/Palestina var också gott!


I Helgen.

I helgen var Linn & Fanny här! Det var så himla underbart att få träffa er igen! Kändes som om jag var tillbaks i England i somras. De kom upp på fredagen och mötte jag, Matilda och Jenny upp tjejerna vid centralstionen och tog en fika på Café 60. På Lördagen träffade vi hemmma hos Jenny med Klara och Molly också. Gamla minnen. Men snart ska vi stockholmstjejer boka biljetter och kommaa ner till Jönköping, ska bli så kuuul! har saknat er!



MASKERAD.

Igår var jag på maskerad. Jag var djävul.


Israel/Palestina

Israel var ett otroligt häftigt land och en av de mest minnesvärda resorna jag någonsin gjort. Vi besökte massor av kyrkor, gick på marknader, badade i Döda Havet, träffade nya människor, fotade och hade väldigt kul.


RSS 2.0